Magazine online

Magazinele online

Magazinele online sau site-urile de e-commerce sunt acele site-uri care va permit vanzarea produselor prin intermediul Internetului. Acestea au cateva facilitati suplimentare fata de site-urile de prezentare care de regula prezinta activitatea firmei Dvs., produsele sau serviciile pe care doriti sa le promovati si datele de contact. Printre facilitati amintim: optiune newsletter pentru oferte curente, panou de administrare al magazinului online cu acces parola, optiune pentru comanda si plata online.

Datorita acestor functionalitati, crearea unui magazin online poate fi complementar afacerii Dvs. sau poate reprezenta chiar si o afacere în sine.

Odata cu imbunatatirea sistemelor de securizare ale platilor, numarul magazinelor online dar si al cumparatorilor care aleg aceasta varianta este din ce in ce mai mare. Exista avantaje de ambele parti, atat pentru vanzator (investitie mica raportata la un spatiu inchiriat, cumparatori mai numeroşi, angajati mai putini), cat si pentru cumparator (posibilitatea de a studia produsele mai atent prin detaliile furnizate, confort prin livrarea la domiciliu, timp castigat).

Servicii

Internetul este o piata cu milioane de potentiali clienti care acceseaza site-urile in cautarea unor produse, servicii sau informatii, prin urmare promovarea afacerii in mediul online nu mai este un accesoriu, ci este un instrument in sine. Un site de prezentare profesionist aduce anumite avantaje, precum: promovarea imaginii companiei, cresterea numarului de clienti sau o credibilitate mai buna in produsele sau serviciile furnizate.

Dupa finalizarea unui site, urmeaza o noua etapa in viata acestuia si anume crearea vizibilitatii in motoarele de cautare. Aducerea si mentinerea unui site pe primele pagini ale motoarelor de cautare reprezinta o performanta remarcabila pentru orice profesionist, deoarece optimizarea SEO este un proces complex de lunga durata ce are nevoie de strategii eficiente, multa munca si rabdare.
Solutiile software personalizate, ofera suport atat pentru procesele operationale cat si pentru cele administrative ale organizatiei dvs. Functionalitati dedicate pentru mediile de productie, retail, prestari servicii si administratie publica.

Tehnologii folosite

  • WordPress

    WordPress este recunoscut ca unul dintre cele mai bune CMS-uri la nivel mondial precum si ca si cea mai extensibila platforma existenta la ora actuala. Site-urile create in WordPress sunt SEO friendly, un avantaj pentru cei care doresc sa urce pe o pozitie cat mai buna pe Google.
  • Drupal

    Este folosit de cel puțin 2,1 % din toate site-urile web la nivel mondial, de la blog-uri personale, la magazine online, site-uri guvernamentale, siteuri de prezentare sau chiar retele sociale. Instalare standard de Drupal, cunoscut sub numele de Drupal Core, conține caracteristicile esentiale pentru sistemele de management al conținutului. Acestea includ înregistrarea contui de utilizator, managementul meniurilor, fluxuri RSS, teme grafice personalizabile, și administrarea si crearea de tipuri de continut.
  • PayPal

    Cel mai folosit, sigur și rapid sistem de transfer și plată online la ora actuală. Este foarte simplu de utilizat, fiind acceptat în 190 de țări – printre care și România – și disponibil în 23 de monede. Prezintă o serie de avantaje care-l recomandă drept serviciul ideal pentru tranzacții online.

Consultanta gratuita

BAR Microsystems ofera consultanta gratuita pentru toti cei interesati de realizarea unui site. Analizam cu atentie toate necesitatile afacerii Dvs., iar mai apoi va propunem pachetul potrivit si oferta de pret personalizata. Pentru alte detalii privind serviciile noastre de web design, nu ezitati sa ne contactati.

PAS1

Domeniu si gazduire

Daca nu aveti inca un domeniu rezervat (.ro, .com, .eu, etc.) sau nu aveti un contract de gazduire a site-ului pe un server, va indrumam noi pentru a alege parteneri profesionisti pe care va puteti baza. Daca deja ati achizitionat aceste pachete, va vom solicita datele de acces pe server.

PAS2

Schita site

In aceasta etapa, vom stabili toate aspectele ce tin de designul site-ului si de continutul informational. Vom discuta: structura sitelui, tipurile de meniu, culorile folosite, structura galeriilor foto-video, legaturi spre alte pagini web, numele adreselor de e-mail. Trebuie sa ne furnizati toate textele si pozele pentru noul site.

PAS3
Etape
Site

Realizare site

Din momentul in care am primit toate informatiile de care avem nevoie, va comunicam termenul aproximativ de finalizare. In acest timp va tinem la curent cu evolutia proiectului. Aceasta etapa se finalizeaza in momentul in care site-ul este postat pe internet, testat si uneori inca putin finisat.

PAS4

Optimizare SEO

Indexarea site-ului in motoarele de cautare este cea mai lunga etapa din cele descrise mai sus. Strategiile pe care le folosim dau rezultate doar dupa cateva luni de la inceperea campaniei. Desi aceasta etapa este uneori frustranta atat pentru noi cat si pentru client, vizibilitatea in motoarele de cautare aduce in timp popularitate si notorietate site-ului.

PAS5

Mentenanta site

Acest serviciu optional se refera la intretinerea tehnica a site-ului, dar si la realizarea unor modificari. Acestea din urma se refera la crearea unor pagini suplimentare, schimbarea unor texte si imagini sau la adaugarea/stergerea unor adrese de e-mail.

PAS6

Proiecte recente

www.clubbamboocluj.ro

www.clubbamboocluj.ro

Entertainment

www.mara-muuu.ro

www.mara-muuu.ro

Alimentatie

www.all2all.ro

www.all2all.ro

Portal anunturi

www.medieredp.ro

www.medieredp.ro

Birou de mediatori