Design grafic si print

Design grafic

Fiecare site pe care il realizam trebuie sa capete o identitate puternica prin sigla, culori si galerii foto-video pentru ca vizitatorii care acceseaza pagina sa aiba de fiecare data o experienta vizuala pozitiva.

Cel mai important element de web design este sigla. Ea trebuie sa fie in concordanta cu domeniul de activitate si perfect integrata in designul paginii web. Pe langa utilizarea ei pe site, clientii nostri primesc siglele vectoriale pentru a le putea utiliza pe materiale personalizate de orice dimensiune.

Servicii

Internetul este o piata cu milioane de potentiali clienti care acceseaza site-urile in cautarea unor produse, servicii sau informatii, prin urmare promovarea afacerii in mediul online nu mai este un accesoriu, ci este un instrument in sine. Un site de prezentare profesionist aduce anumite avantaje, precum: promovarea imaginii companiei, cresterea numarului de clienti sau o credibilitate mai buna in produsele sau serviciile furnizate.

Magazinele online sau site-urile de e-commerce sunt acele site-uri care va permit vanzarea produselor prin intermediul Internetului. Acestea au cateva facilitati suplimentare fata de site-urile de prezentare care de regula prezinta activitatea firmei Dvs., produsele sau serviciile pe care doriti sa le promovati si datele de contact. Printre facilitati amintim: optiune newsletter pentru oferte curente, panou de administrare al magazinului online cu acces parola, optiune pentru comanda si plata online.
Dupa finalizarea unui site, urmeaza o noua etapa in viata acestuia si anume crearea vizibilitatii in motoarele de cautare. Aducerea si mentinerea unui site pe primele pagini ale motoarelor de cautare reprezinta o performanta remarcabila pentru orice profesionist, deoarece optimizarea SEO este un proces complex de lunga durata ce are nevoie de strategii eficiente, multa munca si rabdare.

Design grafic si print

  • Sigle/Logo-uri

    Siglele pe care le realizam sunt proiectate vectorial astfel incat claritatea imaginii ramane aceeasi independent de marimea ei si de nivelul de detaliu. Asadar aceeasi sigla se poate pozitiona atat pe o carte de vizita, cat si pe un bannered dimensiune mare.
  • Materiale personalizate

    Realizam pentru clientii nostrii design-uri personalizate pentru carti de vizita, afise, bannere sau mape de prezentare. Pentru etapa de printare, va punem la dispozitie oferta partenerilor nostri.
  • Galerii foto/video

    Avem experienta si aparatura necesara pentru a realiza sedinte foto-video profesionale. Mai mult, pozele si filmarile pe care le folosim la crearea site-ului sunt editate astfel incat imaginile sa devina perfecte.

Proiecte recente

AutoBecoro

aLL2aLL

Imperial development

Arena

Mont Drill

Aurora Marine

Birou de mediere

Arena